Upptäck våra nya förebyggande lösningar för att hålla dig säker från salmonellos!



Håll dig säker från salmonellos: Upptäck våra nya förebyggande lösningar

Salmonellos är en allvarlig livsmedelsburen sjukdom som orsakas av salmonellabakterier. Det är en av de vanligaste livsmedelsburna sjukdomarna i USA. Det kan orsaka svåra gastrointestinala symtom som diarré, bukobehag, illamående och feber. Salmonella infektioner kan till och med orsaka död i vissa fall. Det finns flera nya sätt att skydda dig själv och dina nära och kära från denna potentiellt dödliga infektion.

Vad orsakar salmonellos?
Hur kan du skydda dig mot salmonellos?
Lyckligtvis finns det flera förebyggande åtgärder du kan vidta för att skydda dig själv och din familj från salmonellainfektioner. Det är viktigt att upprätthålla god hygien och livsmedelssäkerhet. Här är några tips för att skydda dig mot salmonellos:

* Rengör händer och ytor ofta.

* Koka maten noggrant.
Make

Koka mat vid rätt temperatur. Koka fjäderfä till en lägsta temperatur på 165degF. Om du har en mattemperaturmätare, använd den för att kontrollera temperaturen.
* Kyl maten omedelbart.
* Undvik korskontaminering.
Undvik att konsumera rått kött och fjäderfä nära färdig mat. Använd olika skärbrädor för rå och kokt mat.
Upptäck våra nya förebyggande lösningar

Förutom de förebyggande metoder som anges ovan finns det flera nya förebyggande lösningar tillgängliga för att hjälpa dig och din familj att vara säkra från salmonellos. De inkluderar användning av specialiserade desinfektionsmedel och antiseptiska medel av livsmedelskvalitet, samt speciella köksredskap och köksredskap samt värmepastörisering behandling. Antiseptika och desinfektionsmedel av livsmedelskvalitet

Användning av antiseptika och desinfektionsmedel av livsmedelskvalitet på ytor som kommer i kontakt med livsmedel kan bidra till att minska risken för salmonellakontaminering. Dessa lösningar kan användas för att minska mängden bakterier på ytor, t.ex. skärbrädor, redskap och andra områden i kontakt med livsmedel. Speciella köksredskap och köksredskap finns tillgängliga som har utformats speciellt för att minska risken för kontaminering. Dessa artiklar är tillverkade av rostfritt stål eller inerta material och har funktioner som lufttäta lock och inre kanaler som minskar föroreningar. För att minska risken för salmonellakontaminering kan värmepastöriseringsbehandlingar som blixtpastörisering och ångpastörisering också användas för att minska risken för salmonellakontaminering. Dessa behandlingar innebär att maten värms upp till 200 grader i några minuter eller sekunder för att döda skadliga bakterier. Salmonellos är en allvarlig livsmedelsburen sjukdom som kan orsaka svåra gastrointestinala symtom och till och med död. Det finns flera förebyggande metoder som kan hålla dig och dina nära och kära säkra. Det är viktigt att upprätthålla god hygien och livsmedelssäkerhet och att använda förebyggande lösningar som livsmedelsklassade antiseptiska medel, desinfektionsmedel och specialiserade köksredskap.