Upptäck nya lax recept och prova dem nu!

Lax är en av de mest populära fisken till middag i USA och utanför USA. Lax är en läcker, rik fisk som kan tillsättas till vilken måltid som helst. Lax är ett bra alternativ om du vill prova något annat eller helt enkelt vill göra en läcker och enkel måltid. Vi har sammanställt en lista över nya laxrecept som du kan prova just nu för att hjälpa dig att komma igång.

Varför är lax ett bra val?
Teriyaki glaserad lax - Denna klassiska maträtt kommer garanterat att behaga, med en läcker kombination av söta och salta smaker. Receptet är enkelt att göra på 20 minuter och passar perfekt till vardagar.
Mer omfattande recept för att jazz upp dina middagar

Om du vill trappa upp din lax

Här är några av våra favoritrecept som definitivt kommer att imponera på dina gäster:

Lönnsenap glaserad lax - Denna söta och syrliga maträtt är säker på att bli en hit vid middagsbordet. Det tar bara några få ingredienser och 10-15 minuter att laga.
Laxsallad Nicoise- Denna klassiska franska maträtt är ett bra alternativ att kombinera grönt med protein. Du kan göra en läcker måltid med bara några få ingredienser.
Lax med krispig Prosciutto- Denna unika maträtt kombinerar krämig lax med salt crunch Prosciutto. Se till att hålla ett öga på den så att prosciutto inte brinner.