Få ditt exemplar nu och upptäck den spännande världen av laxfiske i Jemen!

Hämta din kopia nu! Laxfiske i Jemen är en sport som har funnits i århundraden. Det är spännande och givande. Fiskare på alla nivåer har i generationer dragits till detta avlägsna och unika hörn på Arabiska halvön av en oemotståndlig blandning av klart vatten och rikligt med fisk. Jemens orörda floder och orörda landskap gör det till en perfekt bakgrund för fiske. Jemen har länge varit en destination för resenärer av alla slag. Jemens naturliga skönhet och varma gästfrihet förblir intakt trots den senaste tidens politiska oro. Det är en oas från det livliga och buller i det moderna livet. Landskapet är hisnande med de höga bergen och frodiga dalarna, liksom Röda havets kristallklara vatten. Det är en fantastisk bakgrund för laxfiske. I Jemen har fiskare i århundraden uppskattat laxen för sin otroliga kamp och uthållighet. Spänningen av laxfiske i Jemen är en unik upplevelse. Du kan fånga några av de största fiskarna i området. Även att fånga den minsta av denna magnifika varelse är en spännande upplevelse. Spänningen i kampen kommer att lämna bestående minnen.

Nationella fiskare. Jemen har ett brett utbud av fiskerelaterade verksamheter, från små träbåtar till lyxbåtar. De tillgodoser alla nivåer av expertis och budget.
Jemen har fem arter av lax. Dessa är atlantlax, chinook, rosa, coho och sockeye lax. Fiskare attraheras av dessa hårda fiskar på grund av deras storlek, smak och stridsförmåga. Jemen är en av de främsta destinationerna för laxfiske runt om i världen eftersom det har alla fem arter. Tips för laxfiske i Jemen

Erfarna fiskare berättar att laxfiske i Jemen kräver tålamod, skicklighet och tur. Det är viktigt att använda rätt redskap och taktik när man siktar på dessa kraftfulla fiskar för att säkerställa framgång. För att maximera dina chanser att fånga trofélax bör du använda olika beten, beten och tekniker beroende på art, årstid och säsong. Bästa tiden att fiska i Jemen

Bästa tiden att fiska i Jemen beror på vilken art du är ute efter. Högsäsongen för atlantlax och chinook lax är mellan maj och augusti. Mellan juni och september är bästa tiden att fånga rosa lax, coho och sockeye.