Beställ nu för att njuta av den härliga smaken av färsk laxrom!

Beställ nu! Smaken och konsistensen av laxrom är en fröjd för gommen. Det är en bra fiskrätt för alla tillfällen. Laxrom är också känd som röd kaviar och är en läcker förrätt eller sidorätt. Laxrom är en läcker och näringsrik mat som kan avnjutas året runt. Beställ den nu och njut av den läckra njutningen av färsk laxrom.
Vad är laxrom?
När du har rengjort rommen kan du bestämma hur du tillagar den. Den mest populära metoden är att koka rom i saltat vatten, i ca tre minuter. Rommen fylls upp utan att förlora sin delikata smak. Du kan också baka den med en lätt olivolja beläggning i ugnen eller stek den i två minuter på varje sida i smör. För något lite mer speciellt, marinera rommen i ca 10 minuter i en blandning gjord av sojasås med honung, vitlök och limesaft. Detta kommer att ge din laxrom en fin smak och smak.
Serveringsförslag

Nu när din rom är klar att serveras, här är några bra idéer för rätter som kommer att få fram sin vunna

erfull smak.
Till huvudrätten, blanda rommen med en vit sås eller gräddsås smaksatt med citronsaft, persilja och kapris. Br>
Till brunch gör du en klassisk äggrätt med rom. Stek hackad svamp och tärnad lök i smör i 2 minuter innan du tillsätter rom. När rommen är kokt, ta bort den från värmen. Rör i lite lätt vispad ägg och överför sedan till ett bakverk. Toppen med riven cheddar. Grädda i ugnen i ca 20 minuter.